آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی


برترین‌ها: معمولا انواع آش و سوپ تو فصل پاییز و زمستون بیشتر به آدم میچسبن، ولی آشی که اینجا طرز تهیه‌اش رو براتون میذاریم از اونجایی که داخلش ماست داره و به نسبت سبکه مناسب فصل تابستون هم هست پس دست‌به‌کار بشین و هر چی زودتر درستش کنین.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

مواد لازم

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • ماست چکیده ترش: ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
  • لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  • رشته آشی: ۱۵۰ گرم
  • پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی

طرز تهیه:

۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیا‌ها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۲. همین طور که میبینین دیگه لوبیا‌ها کاملا پختن در صورتی که مقدار آب کم شده بود میتونیم به مقدار لازم آب جوش اضافه کنیم.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۳. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشت‌تر باشه بهتره.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۴. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناج‌ها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۵. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۶. اجازه میدیم تا رشته‌ها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.

آش ماست و اسفناج؛ آش مقوی تابستانی

۷. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزه‌ی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترش‌تر باشه آشمون لذیذ‌تر میشه.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج

۸. آش حاضره پس برای خوشمزه‌تر شدن بهش پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.

طرز تهیه آش ماست و اسفناج



بک لینک

دانلود کتاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *