طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه


برترین‌ها: کاپ‌کیک ساده وانیلی ساده‌ترین و در عین حال پرطرفدارترین کاپ‌کیک‌هاست. درست کردن این کاپ‌کیک بسیار آسان است و با مواد اصلی کاپ‌کیک‌ها درست می‌شود. شما می‌توانید آن را با خامه یا باتر کرم تزئین کنید و یا آن را به صورت ساده مصرف کنید. باترکریم و خامه علاوه بر اثر بر مزه باعث ظاهر زیباتر آن نیز می‌گردد، اما اگر بخواهید از کالری‌های وحشتناک آن‌ها بگذرید همان کاپ‌کیک ساده و خوشمزه خوب است.

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

کاپ‌کیک ساده و خوشمزه وانیلی از بسیاری لحاظ از بقیه کاپ‌کیک‌ها ساده‌تر است. شما معمولا برای درست کردن کاپ‌کیک، کره و شکر را با هم می‌زنید تا شبیه به کرم شود؛ این کار خیلی خوب است، اما ما به دنبال راه‌حل‌های سریع هستیم و حتی نیازی هم به همزن برقی نداریم. شما خیلی راحت مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ‌پودر، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط می‌کنید و کنار می‌گذارید. سپس سراغ مواد مرطوب همانند شیر، روغن، اسانس وانیل، روغن و تخم مرغ می‌ریود. استفاده از روغن به جای کره، باعث نرم شدن بیشتر کاپ‌کیک شده و آن را به مدت بیشتری نرم و مرطوب نگه می‌داد. شیر به کیک شما بافت می‌دهد و به رطوبت آن می‌افزاید. اسانس وانیل هم که طعم دهنده اصلی این کاپ‌کیک است.

مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶ کاپ‌کیک

  • آرد همه کاره: ۲ و ۱/۲ پیمانه (۳۲۵ گرم)
  • شکر: ۲ پیمانه (۴۱۴ گرم)
  • بیکینگ‌پودر: ۳ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)
  • روغن: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی‌لیتر)
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱ پیمانه

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

طرز تهیه یک «کاپ کیک» ساده و خوشمزه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک سینی مخصوص کاپ‌کیک را قالب کاغذی بگذارید.

۲. شکر، آرد، بیکنیگ پودر و نمک را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

۳. در کاسه‌ای دیگر شکر، روغن مایع، اسانس وانیل و تخم مرغ را ریخته و با هم ترکیب کنید.

۴. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. این کار را با همزن سیمی انجام دهید.

۵. به آرامی آب را به خمیر اضافه کنید و با سرعت پایین بهم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. در صورتی که مواد خمیر به بالای کاسه رفت با لیسک آن‌ها را به پایین برانید تا از مخلوط شدن کامل آن‌ها مطمئن شوید. توجه داشته باشید که این خمیر مقداری رقیق است.

۶. قالب‌های کاپ‌کیک را تا نیمه از این خمیر پر کنید و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید یا اینکه با خلال دندان تست کنید بینید پخته‌اند یا نه. خلال دندانی که در کاپ‌کیک فرو می‌کنید باید حاوی خرده کاپ‌کیک باشد بصورت قلمبه باشد نه اینکه کاملا تمیز باشد.

۷. قالب کاپ‌کیک‌های وانیلی را از فر درآورده و بگذارید حدود ۲ دقیقه بماند تا خنک شود سپس روی توری شیرینی‌پزی بگذارید تا کاملا خنک شوند.

منبع: lifeloveandsugar



بک لینک

دانلود کتاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *