[ad_1]
ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.
کوفته سوخاری
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شد ه): یک عدد
سیر (رنده شده): 2 حبه
تخم مرغ: یک عدد
نان تست: یک الی دو عدد
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
روغن: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس
- گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
- مواد را به خوبی ورز دهید.
- گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
- برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
- سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
سوپ عدس قرمز
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
- عدس قرمز: 2 پیمانه
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
کره: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
- سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
- مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
- نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
- سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
- این مخلوط را روی سوپ بریزید.
- سرو کنید.
[ad_2]
بک لینک
دانلود کتاب
اولین نفری باشید که نظر می دهد.