فیلم: دستور پخت زولبیا

[ad_1]

وب‌سایت آشپزباشی: «زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» می‌باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می‌کشیده‌اند ساخته می‌شده. این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می‌شود. زولبیا و بامیه در ماه رمضان طرفداران بیشتری پیدا می‌کنند و تقریبا سر همه سفره های افطار پیدا می‌شوند. این ویدیو طرز تهیه زولبیای خانگی را آموزش می‌دهد.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید
فیلم: دستور پخت زولبیا

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*