طرز تهیه کیک دولایه

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

  • کره: 200 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر کاکائو: 85 گرم
  • آرد: 140 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • شیر: 3 قاشق سوپ خوری

مواد لازم کرم:

  • شکر: 160 گرم
  • شیر: 3 پیمانه
  • آرد: 3 قاشق سوپ خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • میوه های دلخواه: به مقدار لازم
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • آب: 2 قاشق سوپ خوری
 
 کیک دولایه

طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
 
3. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
 
4. در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
 

 

5.خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
 

 

 6. سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.
7. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.
 
8. هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
9. کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
 
10. برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
 
11. میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
 
12. سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*