ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

  • نان لواش: 2 عدد
  • برنج: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم کوفته:

  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • آب: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
 
 ساندویچ دوروم (Durum) پلو و کوفته
طرز تهیه:
1. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.
2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
 
3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
 
4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
 
5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.
6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
 
7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*