پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

[ad_1]

مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

مواد مورد نیاز

  • سیب زمینی: 4 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: 1 پیمانه

مواد مورد نیاز درونی

  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • ادویه کاری: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 ق س
 
پوتیتو چاپ 
روش پخت
1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
 
2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. برای تهیه  مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.
 
5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.
 
6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*