کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

[ad_1]

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز

  • بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم
  • نخود (خیس شده): 75 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • گردو (پودر شده): 75 گرم
  • مرزه (ریز خردشده): 100 گرم
  • پیازداغ: 2 ق س
  • زعفران دم کرده: 1 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس

  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  • پیازداغ: 2 ق س
  • زعفران دم کرده: 1 ق س
  • آب: 3 پیمانه
  • روغن مایع: 1 ق س
 
کوفته نخود 
روش پخت:
1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس
 
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*