طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
 
 بیسکویت زنجفیلی
طرز تهیه:

1. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
3. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
4. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید.
 
5. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*