مرغ سوخاری پنیری با سیب زمینی سرخ کرده

[ad_1]

برترین ها: سینه مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و آن ها را سوخاری کنید و برای اینکه خوشمزه تر شده و بیشتر بچسبد به اندازه کافی پنیر پارمزان هم به آن اضافه کنید و با سیب زمینی سزخ کرده های نمکی نوش جان کنید و لذت ببرید.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید
مرغ سوخاری پنیری با سیب زمینی سرخ کرده

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*