طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

[ad_1]

برترین‌ها – ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر له شده
  • ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
  • ۲ ورقه بیکن خرد شده
  • ۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
  • دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
  • ۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
  • نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 
طرز تهیه:

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.
اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
 
طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*