طرز تهیه سالاد نیسواز

[ad_1]

مجله سرآشپز: سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.

مواد مورد نیاز:
 
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
  • سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
  • خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
  • کنسرو ماهی تن: 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد

مواد مورد نیاز برای سس:
 
  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • خردل: 1.5 ق س
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  •  ریحان (خردشده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س
 
طرز تهیه سالاد نیسواز 
 

روش تهیه:
 

1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
 

2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
 
3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
 
4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
 

5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.
 

6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
 

7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
 
8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.

[ad_2]

بک لینک

دانلود کتاب

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*